Kategóriák
Beépített szekrények

ASZTALOS MUNKÁK BUDAPESTEN

Vállalkozásunk fő profilját a legkülönbözőbb egyedi bútorok, egyedi elképzelések és méretek alapján történő – gyártása és helyszíni beszerelése jelenti.

Kiemelt minőségben és vidéki árakon – Budapesten és az agglomerációban díjmentes kiszállás és ingyenes helyszíni felmérés mellett – készítjük el az Ön által elképzelt egyedi bútorokat a helyszínen történő beszerelésig.

Az általunk készített bútorokat illetve nyílászárókat egyedi elképzelések és kialakítások alapján gyártjuk méretre. Irodabútoraink, üzletberendezéseink, előszobafalaink, konyhabútoraink, beépített szekrényeink, gardróbszekrényeink, szobabútoraink lépcsőink, illetve a legkülönbözőbb egyedi elképzelések alapján legyártott egyedi bútoraink hozzásegítik, hogy lakása vagy irodája esztétikus, egyedi, praktikus, „modern” vagy éppen antik hatású legyen.

Segítünk lakása illetve irodája vonatkozó részének megtervezésében, a megfelelő alapanyagok kiválasztásában, összhangban lakása vagy irodája paramétereivel. Referenciáink és az általunk alkalmazott alapanyagok széles palettája segít megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb megoldásokat.

Az egyedi bútorok gyártása mellett tevékenységünk közé tartozik antik bútorok minőségi restaurálása, eredeti állapotának helyreállítása. Munkánkat minden esetben a hagyományos, kipróbált restaurátor alapanyagok felhasználásával és szükség esetén kézi munkával végezzük, amely antik bútora eredeti állapotának helyreállítását és nem utolsó sorban minőségének és értékének hosszú távú megőrzését jelenti.

Amennyiben hosszú élettartamú, igényesen és egyedi elképzelések alapján készített bútort szeretne kiemelt minőségben és versenyképes áron, vagy éppen meglévő antik bútorát szeretné restaurálni tekintse meg galériánkat és referenciáink megtekintése után kérje ingyenes árajánlatunkat!

Budapesten és az agglomerációban ingyenesen mérjük fel irodájának vonatkozó részeit, és egyeztetjük elképzeléseit!

Kapcsolat:

Zubor Ferenc, faipari technikus
06 30 / 333 6794
06 20 / 422 3116
asztalosbutorok@gmail.com