Kategóriák
Konyhabútorok

EGYEDI BÚTOROK

Vállalkozásunk fő profilját a legkülönbözőbb bútorok egyedi elképzelések és méretek alapján történő – gyártása és helyszíni beszerelése jelenti. Kiemelt minőségben és vidéki árakon – Budapesten és az agglomerációban díjmentes kiszállás és ingyenes helyszíni felmérés mellett – készítjük el az Ön által elképzelt egyedi bútorokat a helyszínen történő beszerelésig.

Az általunk készített bútorokat egyedi elképzelések és kialakítások alapján gyártjuk méretre. Irodabútoraink, üzletberendezéseink, előszobafalaink, konyhabútoraink, beépített szekrényeink, gardróbszekrényeink, szobabútoraink, lépcsőink és a legkülönbözőbb egyedi elképzelések alapján legyártott egyedi bútoraink hozzásegítik, hogy lakása vagy irodája esztétikus, egyedi, praktikus, „modern” vagy éppen „antik” hatású legyen.

Segítünk lakása illetve irodája vonatkozó részének megtervezésében, a megfelelő alapanyagok kiválasztásában, összhangban lakása vagy irodája paramétereivel. Referenciáink és az általunk alkalmazott széleskörű alapanyagminták – legyen az laminált bútorlap, MDF lap, furnérozott bútorlap vagy a legkülönbözőbb természetes fa alapanyag – széles palettája segít megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb megoldásokat.

Az egyedi bútorok mellett tevékenységünk közé tartozik antik bútorok minőségi restaurálása, eredeti állapotának helyreállítása. Munkánkat minden esetben a hagyományos, kipróbált restaurátor alapanyagok felhasználásával és szükség esetén kézi munkával végezzük, amely antik bútora eredeti állapotának helyreállítását és nem utolsó sorban minőségének és értékének hosszú távú megőrzését jelenti.

Amennyiben hosszú élettartamú, igényesen és egyedi elképzelések alapján készített bútort szeretne kiemelt minőségben és versenyképes áron, vagy éppen meglévő antik bútorát szeretné restaurálni tekintse meg galériánkat és referenciáink megtekintése után kérje árajánlatunkat!

Budapesten és az agglomerációban ingyenesen mérjük fel lakásának vagy éppen irodájának vonatkozó részeit, és egyeztetjük elképzeléseit!

 

Kapcsolat:

Zubor Ferenc, faipari technikus

06 30 / 333 6794

06 20 / 422 3116

asztalosbutorok@gmail.com