Kategóriák
Konyhabútorok

Egyedi Konyhabútorok

Egyedi Konyhabútorok
Egyedi Konyhabútorok

Kiemelten foglalkozunk egyedi konyhabútorok gyártásával és helyszíni beszerelésével! 

Ha a konyha egy lakás lelke, akkor a konyhabútor minősége és kivitelezése meghatározó fontosságú egy lakás „életre“ keltéséhez, az otthon melegének megteremtéséhez!

A konyhabútorok tehát jelentős részét képezik otthonunknak. Különösen igaz ez abban az esetben, ha a konyha nincs külön helységben, hanem un. „amerikai konyhás“ kialakítást használunk, ahol a konyha egybe van nyitva a nappalival.

Napjainkban a tömegbútor gyártás keretében lapra szerelt konyhabútorok sokaságát kínálják. Alapanyagukat, a gyártás technológiáját tekintve a legtöbb esetben nem megfelelő minőségűek és a konkrét helyszín egyedi adottságainak ismerete hiányában nehezen illeszthetőek lakásunk egyedi stílusához, méreteihez, elképzeléseinkhez. Elég, ha arra gondolunk, hogy nincs két egyforma konyha, ahol például a közművek ki – és bevezetései vagy a szagelszívó – cső elvezetési lehetőségei ugyanarra a területre esnek.

Nem véletlen tehát, hogy a konyhabútor az egyik leggyakrabban elkészített egyedi bútordarab egy lakásban. A megfelelő tapasztalattal, szakmai múlttal rendelkező asztalos nem csak legyártja az Ön elképzelései és elvárásai alapján konyhabútorát, hanem ötletekkel, tanácsaival és új megoldásokkal igyekszik azt tökéletesíteni.

Az általános hiedelemmel ellentétben az egyedi konyhabútor nem egyenlő a drága konyhabútorral és nem „luxus termék” abban az értelemben, hogy ára versenyképtelenebb az elemes konyhabútoréval! Jó, ha tudjuk, hogy általában a konyhabútor árát a választott kiegészítők, az extra kialakítások, illetve a különleges vasalatok növelik és bizony elemes konyhabútorok esetében ilyen kiegészítőkkel nem, vagy csak igen ritkán találkozunk! Számos lehetőség van arra, hogy a magasabb színvonal megtestesítése mellett az egyedi konyhabútort a szériában gyártott konyhabútorokkal szemben árban is versenyképessé tegyük.

Miért előnyös tehát az egyedi konyhabútor?

– az Ön elképzeléseinek megfelelően készül el kialakításában, színvilágában
– teljesen illeszkedik lakása összképéhez
– tökéletesen alkalmazkodik konyhája adottságaihoz
– árban versenyképes, minőségében színvonalas

A konyhabútor első pillantásra leginkább szembetűnőbb része a „frontja”. Sokféle anyagból választva, többféle színkombinációt felületkezelési módot – amelyek célszerű alkalmazásával kiemelhetünk egyes részeket vagy éppen „növelhetjük” a térérzetet – alkalmazva és különböző marásokkal formálva tehetjük egyedivé konyhabútorunkat.

Tekintse meg galériánkat az általunk készített konyhabútorokról, ahol már elkészült komplett egyedi konyhabútorok mellett általános képet kaphat a tömörfa – és fafurnéros, mart fóliás MDF, festett MDF vagy bútorlap alapú konyhafrontokról is!

Keressen minket egyedi elképzeléseivel, telefonon, vagy email-en keresztül!
Amennyiben email-en keresztül szeretne előzetes árajánlatot konyhabútorához, egy egyszerű kézzel rajzolt, de méretezett alaprajz és leírás mindenképpen szükséges!

Budapesten és az agglomerációban ingyenesen mérjük fel lakásának vonatkozó részeit, és egyeztetjük elképzeléseit!

Kapcsolat:

Zubor Ferenc, faipari technikus

06 30 / 333 6794
06 20 / 422 3116

asztalosbutorok@gmail.com