Kategóriák
Bútortörténet

POLCRENDSZEREK

Tevékenységünk közé tartozik polcok és polcrendszerek egyedi elképzelések és méretek alapján történő felmérése, gyártása és helyszíni beszerelése.

Kiemelt minőségben és vidéki árakon – Budapesten és az agglomerációban díjmentes kiszállás és ingyenes helyszíni felmérés mellett – készítjük el az Ön által elképzelt polcokat, polcrendszereket a helyszínen történő beszerelésig.

Az általunk készített polcokat az esetek túlnyomó többségében egyedi elképzelések és kialakítások alapján gyártjuk méretre, melyek hozzásegítik, hogy lakásának vonatkozó része esztétikus, egyedi, praktikus, „modern” vagy éppen „antik” hatású legyen.

Segítünk lakása vonatkozó részének megtervezésében, a megfelelő alapanyagok kiválasztásában, összhangban lakása paramétereivel. Referenciáink és az általunk alkalmazott széleskörű alapanyagminták – legyen az laminált bútorlap, MDF lap, furnérozott bútorlap vagy a legkülönbözőbb természetes fa alapanyag – széles palettája segít megtalálni polcrendszere esetében is az Ön számára legmegfelelőbb megoldásokat.

Amennyiben hosszú élettartamú, igényesen és egyedi elképzelések alapján készített polcokat, polrendszereket szeretne kiemelt minőségben és versenyképes áron tekintse meg galériánkat és referenciáink megtekintése után kérje árajánlatunkat!

Budapesten és az agglomerációban ingyenesen mérjük fel lakásának vonatkozó részeit és egyeztetjük elképzeléseit!

Kapcsolat:

Zubor Ferenc, faipari technikus
06 30 / 333 6794
06 20 / 422 3116
asztalosbutorok@gmail.com